BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NOTICE BOARD

Salam..

Sekadar peringatan utk semua umat manusia lbih2 lagi yg beragama Islam, jagalah adab2 dalam melakukan sesuatu perkara seperti seorang muslimin mahupun muslimat..ingat bahawa niat tidak menghalalkan cara... Sebagai seorang lelaki, anda bertanggungjawab ke atas ape yg anda lakukan manakala sbg seorang perempuan, jagalah perilaku anda kerana apa2 kesalahan yang anda lakukan akan ditanggung oleh suami atau bapa bagi yg belum berkahwin..

Ingatlah bahawa sebagai seorang yg bergelar muslim,adalah menjadi tanggungjawab sy utk menegur rakan2 sekalian dan sy juga berbesar hati sekiranya anda semua boleh menegur sebarang kesalahan yg telah sy lakukan..sy tegur anda kerana sy mahu kita sama2 memenuhi syurga, bukan terjerumus ke neraka bersama2..insyaAllah sama2 kita menuju ke arah kebenaran..

Jadi, sempena bulan Ramadhan yg hampir tiba, marilah sama2 kita muhasabah diri supaya menjadi umat Islam yg lebih baik di masa akan datang, insyaAllah..

p/s: teguran bukan bermakna kita mahu org itu berubah mengikut apa yg kita inginkan, tetapi teguran itu adalah kerana kita sygkan mereka dan mahu mereka menjadi lebih baik dari diri kita sendiri..

0 comments:

 
Bruno Mars - Talking To The Moon